punct

……un secret,multi sau intrebat si se intreaba,ce secret ascund. E ceva prea mare,prea ascuns. E ceva care ma apasa,sincer…….
Dar……chill……o sa-l aflati.
Am o intrebare,sincera. Cum puteti sa fiti nepasatori? adica serios vobesc.Am incercat,dar nu pot.Nu am putut niciodata sa stau nepasator,sau sa jignesc cu intentie. Cred ca asta e cel mai mare defect al meu,sa imi pese,sa pun la “suflet”. Dar stai…cititorule…ti-am promis ca nu am sa ma plang.
Oh,demult nu am mai scris ceva pe blog.Intre timp,draga cititorule,sau intamplat multe,e normal,ca in viata fiecaruia. Am terminat si cu sesiunea…si spre surprinderea mea,rezultatele sunt relativ bune . La categoria prieteni,nu pot spune ca nu sau schimbat multe. Unii au plecat,altii au venit,unii au ramas aceeasi ca acum 10 ani,altii au afisat 10 fetze in 10 ani. Deci,in principiu,sunt bine.
E sambata,e plictiseala,nu stiu daca o sa imi placa vreodata ziua asta.De ce zic asta,pai e o zi extrem de monotona,gen : pana la 4-5 nu faci nimik (only messenger),si apoi woaw,buna dimineata te duci si canti .Peste cateva ore voi avea concert,in acelasi local,la aceeasi banala ora,cu ansamblul Mugurelu’ Cateva ore de cantat,bere,tigari….si apoi un mic after party,cred .
Hai ca ne mai auzim noi cititorule,sper sa revin cat mai curand.
.
P.S.Vezi cititorule ca ne intelegm deja mai bine?

2 comments

  1. macar secretu’ e de rau sau de bine ? 😀

  2. vei vedea;)

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: