“Moshnegarie” pedofila

Stiti si voi nu? Barbati trecuti in varsta a 3-a care platesc copchile(minore) sa intretina relatii sexuale contra unei sume de bani.

Toti handicapatii care si-au ratat viata, care au avut o femeie langa ei si in toata dobitocimea lor, au pierdut-o, nestiind cum sa isi mai satisfaca poftele sexuale, apeleaza la minore. Si pentru ca unele sunt foarte usor de influentat (proaste de bubuie), accepta pentru sume diferite.

Ce nu inteleg eu :

1. Daca esti copchila ratata, parintii nu te mai tin in frau ca ai licurici in cap, si tot vrei sa faci bani, de ce nu o faci altfel? Nu cu un bosorog, plin de raie, boli si alte minunatii.

2. De ce p*** mea iti strici sanatatea de mica?

3. Ai nevoie de bani? Ai 13-15 ani, ce bani iti trebuiesc? Ai de platit facturi? Ai de cumparat mancare?

4. Daca faci parte dintr-o familie cu un venit mic, asta nu e singura solutie sa faci bani. Poti face bani cat de cat legal, muncind ! (si ce daca esti sub 16 ani, munca la negru se practica)

Faceti asta acum, sunteti mici. Toti profita de voi. Cu 100 ron, faceti toate poftele de la A pana la Z. Si cand veti ajunge pe la 25-30 de ani, cand familia devine prioritate, veti realiza cu stupoare ca toate faptele si tampeniile din copilarie se vor reflecta in viata de zi cu zi. Adica? Copil? Canci ! Reputatie? Curva ! Barbati cumsecade? Canci ! Barbati? Multi si prosti. Bataie? Zi de zi.

Acum serios. Unele chiar cred ca vor ajunge sus. Da, “unele”, alea care sunt de lux…. dar si frumusetea e trecatoare, prostia nu.

!

4 comments

  1. 100?nevoie de bani le impinge pe unele sa faca asta si pe 10;)

  2. raza ta de soare · · Reply

    io nu le judec,via-a lor i do no- give a fucking shi- :D:D:D:D

  3. Sau sau..eram in Piatra Neamt ,undeva pe langa Plus, asteptam pe cineva. Se opreste un nene de vreo 60 de ani cu Loganu` langa mine si zice “hai nu mergi la o plimbare?” zic eu “nu,nu.” el “hai ,te rog.” eu “am fata de p*** si nu stiam?” si s-a carat.

    1. naspa :))

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: