Ce am făcut eu ieri

Ieri am început chiar groaznic. Mi-a fost foarte rău, aşa de dimineaţă. Am văzut că nu e loc de mai bine, am mâncat şi am plecat la Mişu, să beau o cafea, să mai stăm la o bârfă despre  Nebuloasă şi efectul nociv pe care îl are Bâlciul asupra ei. Să mai aflăm ştiri mondene, cine şi de cine s-a despărţit, cu cine a înşelat x-lescu pe y-leasca şi lucruri de gen. Fapte, nu vorbe :)). După două căni de cafe şi 5 ţigări, am pornit hopa hopa spre casă. Nu mai era de stat, mă simţeam mult prea aiurea.

Spre după amiază aşa, am tras şi o remie, că ce mama dracu?

Starea de rău persista. Am ajuns acasă, am scos chitara, am făcut un concert de zile mari, de am zburat strada şi vecinii. Ce piese? Şlagăre în La Mijor cu septimă în Fa Manor cu dominantă :)))))))). Efectul? După o oră jumate de cântat, sărit, trântit, mă simţeam fresh. Şi stăteam şi mă uitam la degetele mele, că o arsesem tare pe slap şi nu-mi venea să cred că mă simt foarte bine. Da naiba să mă ia cu stările mele :).

Bun, continuăm. Şi cum nu aveam eu chef de nimic, şi nici de festival, cu ţigănime şi dinalea, mă pun să strâng chitara şi ce mai aveam. Numa ce mă sună un prieten să ies la o bere. Eha, numa o bere nu s-a făcut, dar m-am simţit foarte bine.

Şi da bă! Să ne căcăm pe primar şi cine mama dracu organizează bâlciul. În program pe ziua de ieri era Trenu de Noapte, atâta. Şi noroc ca ne-am întors, că opa şi Millenium, fraţii noştrii de la Chişinău. Ăştia chiar au cântat fain tare. Şi de aici nu prea mai ştiu, mai ţin minte căteva secvenţe de pe malu Trotuşului când Costel căuta cu disperare unde să doarmă, apoi câteva secvenţe în care am cerut o ţigară nu ştiu cui… şi patul meu de acasă :)).

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: