Nunta lui Borcea

Tot ăştia de bani gata, cu nunţile anului în România. Dar ştiţi ce mă amuză? Treaba asta microbistă. Ăia care ţin cu Steaua au ceva cu ăia care ţin cu Dinamo. Şi se înjură ca mamelucii, invocând, blestemând, târând numele de ţărani prin vaginele mamelor fiecăruia. Dar surpriză, Becali, patronul Stelei e naşu cuplului Borcea. Borcea e preşedintele de la Dinamo, în caz că nu ştiaţi. Aşa că de naiba vă înjuraţi ca la uşa cortului? Oricum nimeni nu dă doi bani pe chestia asta. Sunteţi smecheri doar în clanul vostru.

Şi eu sunt Dinamovist, dar mie chiar nu-mi pasă cine şi de ce ţine cu Steaua. Proştii dracu!

P.S. Dacă aş avea banii lui Borcea, mai mult ca sigur nu aş cheltui un milion de euro pentru o nuntă. La ce naiba să bagi atâţia bani? Cu banii ăia mai cumpăra un jucător, sau plătea o datorie că oricum Dinamo are multe.

Proşti cu bani fără minte. Nene Borcea, 1 milion de euro în nuntă, nu-ţi aduce profit. Din contră! Te-ai căsătorit cu o mimoză care te rupe de bani. Dar stai că tu oricum arunci bani pe fereastră la orice pas. Mai contează 1 milion?

Intrebare : De naiba atâţia bani. Că cu afacerea cu brichete nu faci atăta.

Concluzia : Noi nu vom avea niciodată atâţia bani. Cu un milion de euro o duc bine toată viaţa.

6 comments

  1. Probabil e tigan la origine ma k numa aia isi vand si sosetele k sa aiba cu ce arunk in salam,sau sa inchirieze vreun lamborghini k sa para smecheri

  2. “P.S. Dacă aş avea banii lui Borcea, mai mult ca sigur nu aş cheltui un milion de euro pentru o nuntă. La ce naiba să bagi atâţia bani? Cu banii ăia mai cumpăra un jucător, sau plătea o datorie că oricum Dinamo are multe. ”

    Daca iti gasesti femeia potrivita (nu orice mimoza din asta) pun si eu pariu ca vei dori sa ai cea mai magica si mai frumoasa nunta. Bineinteles 1 milion de euro e exagerat.. dar cateva sute de mii de euro tot bagi in nunta de vis ! Totusi, ce conteaza un jucator cand ai dragostea in fata.. Mai conteaza banii dupa ce ti-ai gasit mimoza visurilor tale? :))

    1. 1 milion de euro e super exagerat. Nici vorba de exagerat

      1. Tot mai bine la sate, unde cu 50 de milioane imbeti un sat cu saniuta si le dai ca meniu mamaliga cu branza. Si se distreaza de numa numa;)

  3. stelisti.. dinamovisti… crezi ca lor inafara terenului le pasa?!.. prieteniile se leaga si intre un … doctor de la un spital.. si unul de la un spital veci [concurenta].. bine nu in Onesti!.. noi nici macar un spital nu avem :)) de unde concurenta

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: