Parcă ar sta la bloc

Titlul e la panaramă. Eu aici, în Nebuloasa 2 stau într-un bloc care e nu chiar în centru :). Mai pe scurt, stau în chirie într-un cartier rău famat… cam cel mai rău. Ştiţi şi voi, mai mult coloraţi de ăia. Hai să nu zic că îs răi, că până acuma nu am avut nici un fel de problemă.

La mine în Nebuloasă 1, stau la casă. Deci practic acolo e distracţia în adevăratul sens al cuvântului. Chill, nu am nimic cu proprietarul, e super de treabă. 

Am vecini idioţi. Majoritatea sunt idioţi. Sunt retardaţi, super retardaţi. Baba de la 5 lasă uşa la lift proptită într-un bidon, să nu-l mai ia nimeni. Şi se duce în casa ei, îşi face treaba şi apoi vine şi foloseşte liftul. Mai ceva ca o prinţesă moştenitoare de nşpe milioane avere, care îşi permite submarin la uşă ;).

O altă problemă. Eu stau în apartamentul asta de aproape 2 ani de zile. De 2 ani de zile, vecinii de la 7 respectiv 8 dărâmă. Ce? Mama dracu ştie. Dar ei dărâmă. Probabil dărâmă şi reconstruiesc. Ce? Nici aia nu ştiu. Odată dădeau cu bormaşina în perete pe la 2 dimineaţa şi m-a pus dracu să bat în ţeavă. Numa ce o aud pe una : ‘Că dă-te bă în pizda mă-tii!’. Mă, măcar dacă făceau ceva, da aşa? Sau stai mă, că poate aştia au nu ştiu ce fetişuri şi fac pe constructorii porno :)).

Blocul are doua scări. Noi pe scara B. Pe scara A sunt mulţi gherţoi, ţigani de ăia cu maşini normale, dar cu valoare, cu boxele date dincolo de limita decibelilor. Şi desigur, manele. Muzica urlă iar ei stau în jurul maşinii, un fel de ritual probabil. Sămânţa şi berea sunt la ordinea zilei. Întrebare : Oare ăştia nu lucrează? De pe la ora 2, îi vezi afară şi nu pleacă până noaptea târziu.

Şi încă o chestie naşpa. Toţi plozii din incintă sunt bătuţi în cap. Cum plm să te joci prinsea, să ‘fugi’ cu lifturile, ieşi pe bloc şi cobori pe scara cealaltă?

🙂 

4 comments

  1. :))))))…viatza de la bloc

    1. tu le faci reclama? :))

  2. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: