Vreau să plătesc taxa

Am făcut până la urma rost de bani şi am pornit spre facultă. L-am luat şi pe fratele dintr-o altă mamă cu mine, doar aşa, să-l mai scot oleacă prin lume. Mişu, în caz că nu v-aţi dat seama :).

Cu 2610 lei în portofel şi cu paşi imenşi am plecat spre facultă. La ocazie ne-a luat un nene, care era foarte de treabă. Am vorbit despre IT, telefoane, gadgeturi şi alte răgălii. Am ajuns cam într-o oră… şi chiar nu era de stat. Îmi era foame de muream, dar era musai să rezolv cu taxa, că nebunii ăştia mă exmatriculau.

Fuga fuga spre casierie. Când ajung la casierie, văd eu că nimeni nu era la coadă. Haha, ce tare, nu trebuie să mai stau. Pe dracu, uşa era încuiată. Şi pe avizierul de lângă scria clar : Pe 28 septembrie nu se încasează decât taxele de cămin în BI21. Era clar, exmatriculat scria pe mine! Mişu râdea de mine că nah, aşa e el de fel :). Aşa că, am pornit spre BI21, să vedem care e faza, că pentru mine era de domeniul Sf-ului. Adică făcusem rost de bani şi ăştia nu încasau? Da dracu mamii voastre, vreau să vă dau bani şi voi? Ajung la BI21 şi mă pun pe aşteptat(probabil ziua de ieri). Iese una şi mă întreabă :

Doamna : Te pot ajuta cu ceva?

Eu : Doamnă, vreau să îmi plătesc taxa la facultate de pe anul 2.

Doamna : da e cam devreme puiule. Nici măcar nu aţi început anu.

Eu : Doamnă, trebuie să plătesc taxa restantă de pe anul 2. Acum teoretic trebuie să trec în anu 3.

Doamna : Păi nu se poate. Casieria e închisă până luni. Sau na, mai încearcă şi mâine.

Eu : Păi doamnă, nu sunt de aici. Şi pe drumuri nu mă plimb aşa.

Doamna : Păi atunci încerci luni.

Eu : Doamnă, mă exmatriculează!

Deja simţeam cum îmi cedează ceva în creier.

Doamna : Înţeleg. Du-te la secretariat şi aşteaptă-mă că vin imediat.

Mă duc cu Mişu la secretariat şi ne punem pe aşteptat. Mişu îmi remarcase imediat suferinţa şi începuse cu miştourile. După vreo 5 minute apare şi doamna secretară(cred) şi mă invită în birou. Până la urmă mi-a făcut ea taxarea, cu chitanţă cu tot. M-a scos şi din registru cu restanţele de plată. Frumos, i-am mulţumit şi ne-am tirat. 

*pont pentru cei din Nebuloasă : Să vă simţiţi şmecheri că locuiţi aici. În Nebuloasă 2 s-au apucat de pus pavele ca la noi, dar e naşpa. E marmură(cred) pusă strâmb. La noi arată frumos, super frumos :D.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: