Unele femei “vor” să fie urâte

Sunt unele femei pe lumea asta care na, n-au fost ajutate de soartă sau de altă entitate supra naturală și sunt mai urâte. Nu fac eu clasificări de genul când merg pe stradă, că până la urmă ele nu au nici o vină.

Dar ce să zic în momentul în care văd femei care se urâțesc singure? Femei care sunt modele pentru cei care dau cu trafaletul?

Am zis mai sus că sunt fete urâte pe lumea asta. Da, ele au nevoie de puțin sau mai mult machiaj. Da voi fetelor frumoase? Sunt unele foarte frumoase, și asta dimineața atunci când se vede adevărata frumusețe. Cum poți tu ca femeie frumoasă să te sluțești în unele haluri? Să te dai cu bidineaua și apoi cu mistria de glet pe față?

De ce vă machiați fetelor? Mai ales astea tinere, care au o frumusețe naturală aparte. Să ieșiți în evidență? Păi ce evidență? Copchilă de clasă 8, machiată și sluțită -> târfulița școlii.

Și normal că fetele ajung la liceu. Și acolo ele au impresia că sunt mai mature decât le trădează fața.

*Femeie! Știu că în natura ta ai probleme neînțelese de nimeni. Știu că pentru problemele tale, alții sunt de vină. Știu că trebuie să te las în pace atunci când se coc cireșele. Și mai știu că ești schimbătoarea ca zilele de toamnă. Dar un lucru nu înțeleg.

De ce naiba te machezi uneori atât de strident? De vrei să arăți lumii că ești o târfă?

 **Și de unde toată moda asta cu ochii căprui machiați cu albastru, plus un păr negru în cap? Îmi jenează mediul olfactiv :)).

3 comments

  1. eternallnight · · Reply

    adevarate lucruri graiesti ^.^

  2. :)))))

  3. Stai calm, k aici tot noi suntem de vina ca nu intelegem nustiu ce de pe fata lor…si este o necesitate sa dai cu glet:>

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: