Şi fiul ploii era defapt Gigel

Înainte să scriu următorul articol, trebuie să ştiţi că am toate motivele să cred asta. Mi s-au confirmat de atâtea şi atâtea ori şi nu mai am nevoie de nici un fel de sare şi piper. Nu e un post suferind, nu e un post de plâns şi nici de râs ci doar un post despre oamenii din jurul nostru.

Şi vom începe aşa. Voi ştiaţi că omul nu se schimbă? În toate încercările lui de a impresiona, de a face altceva, de a schimba. Nu există, era bun şi acum e rău… nu, nu există.

Hai să vedem un exemplu, iar imediat după ne vedem de articol. Alegem 20 de persoane pe sprânceană, iar cel puţin 2-3 persoane să fie la fel. Chiar dacă se aseamănă foarte bine tot vor avea ceva care îi face să fie diferiți. Chiar și într-o mică măsură. Cum e cu mine și cu Mișu. Noi suntem foarte buni prieteni, gândim la fel, iubim fetele, le tratăm foarte frumos, glumim la fel de anormal și facem mișto de tot ce prindem. Dar ne diferențiază ceva. Mai exact, eu mă aprind mai repede când e vorba de un mic conflict și el e mai moale. Dar la el dacă s-a vărsat paharul, te tranșează în bucăți mici și apoi te aruncă în văi și găuri.

Continuăm cu ce trebuia defapt să scriu :)). Omul nu se schimbă niciodată. Este exact ca în proverbul ăla : cine fură azi un ou, mâine fură un bou. Așa e pe toate planurile când e vorba de caracterul omului, nu doar pentru un simplu furt.

Unu care a omorât pe cineva. Ăla a adunat multă ură în timp și când a clacat, a făcut isprava. Face pușcărie câțiva ani apoi e liber. Credeți că omul ăla nu va mai face așa ceva? Când o să fie călcat pe coadă, o să facă la fel. E simplu.

O femeie dacă a fost curvă în tinerețe. Se căsătorește, face un copil, doi trei. Voi credeți că nu se va întoarce mai devreme sau mai târziu la zburat din floare în floare? Și exemple sunt 1000.

Da… te schimbi un an doi, după iar te apucă damblaua și spargi ceva.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: