Un partener ideal

De circa un an și jumătate dețin un laptop MSI, care în calitate preț este mama lor. Probleme mari nu am avut si l-am formatat de 3 ori în tot acest timp. Mai mult pentru erorile apărute când instala sora mea jocuri gen miniclip. Pentru ăia care nu știu, multe din jocurile de pe net, mini jocurile astea, sunt pline de viruși, malware s.a….

Am renunțat de multă vreme în a avea un calculator, inclusiv de calculatorul de acasă nu am mai avut grijă să-l fac în momentul în care și-a zis adio după 6 ani. Și am căutat să îmi cumpăr laptop, să-l țin la mine când e nevoie. Mult mai ușor, mult mai economic și mult mai compact.

Și căutând pe net diverse produse din gama laptopuri, am dat de seria asta de la Asus. E vorba de ASUS K53  care mă amețește numai cât îi văd specificațiile. Îl consider ideal pentru ceea ce fac eu și pentru întâlniri.

Plus că viteza de care dispune este uimitoare și nu ar fi nici un fel de problemă la înregistrări demo-uri. Nu aș mai avea probleme cu mișcarea sacadată și sunetul slab oferit pe urmă.

Vi-l recomand cu căldură!

*acest articol participă la SuperBlog 2011 la etapa 16.

One comment

  1. Mda…I7…Desigur ca “mă amețește numai cât îi văd specificațiile”

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: