Toyota Prius

De ceva vreme am văzut prin filmele americane, această mașină, adică această Toyota Prius.

Eh… numai că în filmele americane, această mașină nu are o imagine superbă, ci mai degrabă mașina săracului. Dar de ce? Păi știți că la ei, dacă vrei faimă sau dacă vrei să dai bine la public, trebuie să ai o mașina puternică cu 2,5+. De asta ei încep să râdă când văd astfel de mașini.

Nici la noi nu se schimbă prea mult treaba asta – noi suntem știuți în toată Europa că ne cumpărăm mașini de toți banii, fără să ne rămână mare lucru de întreținere.

Dar dacă mâine se va consuma ultimul strop de petrol din lume? Atunci ce se va face? Vom sta cu mâinile în sân. Nu multă lume se gândește la consecințele grave, care sunt ridicate de consumul prostesc de combustibil fosil. Toate mașinile de azi, toate aceste uzine de mașini nu vor mai avea nici un fel de întrebuințare dacă se va întâmpla asta.

Soluția vine de la Toyota, cu modelul Prius care este primul automobil hibrid din lume. Această mașină vine ca răspuns la căutarea soluțiilor pentru oprirea consumului ridicat de combustibil și pentru a arăta că se poate și fără. Este dinamică, confortabilă, spațioasă – ideală pentru ieșirile cu prietenii și nu numai.

De ce să nu folosim și tehnologia hibridă? De ce să consumăm atât de mult, când putem să avem aceleași performanțe și cu o mașină hibirid?

Cu ce va ajuta această tehnologie pe viitor?

Șoferul de rând va rămâne cu bani în mână. Astfel întreținerea unui Prius e mult mai ieftină decât a unui automobil obișnuit. Oamenii vor conștientiza riscul de a rămâne fără petrol și vor conduce astfel de hibride. Poluarea ar scădea destul de mult.

Gândiți-vă puțin că medicamentele sunt făcute și din petrol. Dacă am rămâne fără petrol?

Eu, andreiamon.ro vă recomand acest automobil. Alege Toyota Prius!

*acest articol participă la SuperBlog 2011, etapa cu numărul 30.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: