Nebunule, ai sărăcit suflete! (Marian Iancu)

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timișoara a dat publicității un comunicat prin care se scoate nevinovat pentru ce s-a întâmplat la Rafo.

Comunicatul e mai jos :

“Cu privire la hotararea Tribunalului Bucuresti in ceea ce ma priveste, fac urmatoarele precizari:

1. Nu este vorba de niciun dosar RAFO. Personal, nu sunt implicat in niciun dosar legat de acea rafinarie! Nu am creat niciun prejudiciu statului roman atata timp cat am condus RAFO. Ba din contra, am recuperat peste 260 de milioane de euro, bani pe care-i datorau predecesorii mei statului roman. La data prezenta, RAFO nu mai are nicio datorie bugetara si asta in urma programului de reorganizare pe care l-am condus.

2. Este vorba de un dosar care priveste mai multe firme, printre care si una din grupul VGB, careia nu i-a fost retinuta in aceasta hotarare niciun prejudiciu cauzat statului. In dreptul celorlalte firme, s-au stabilit prejudicii, dar in mod eronat, pe langa proprietarii acelor firme m-au acuzat pe mine si fratele meu ca fiind actionari. Lucru cu totul si cu totul neadevarat. Firmele la care am facut referire nu sunt de tip-fantoma, iar actionarii exista si sunt cetateni romani, parte in dosar. Aceasta este eroarea judiciara pe care o vor indrepta Curtea de Apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie.

3. Acest dosar nu are legatura cu fotbalul, cu acte de coruptie si cuprinde evenimente din perioada 2000-2001.

4. Grupul de firme BkP nu este implicat in acest dosar. Clubul Politehnica Timisoara nu are nimic de suferit de pe urma acestei decizii. Toate sustinerile de mai sus se gasesc in decizia Tribunalului, aflata pe site-ul institutiei in cauza.

5. Actionarii persoanei juridice FC Politehnica Timisoara SA nu sunt implicati in acest dosar. “

Mariane, ai sentință de 10 ani și tu o ataci? După atâta rău cât ai făcut, mai ai tupeu să faci recurs? Nu-mi pasă de gogoșile pregătite de tine în fotbal, sunt sigur că și acolo ai făcut destule, nu de aia ați retrogradat de pe locul 2. Când ai condus RAFO și apăreai pe aici la Onești cu elicopterul și promiteai gogoși cu ciocolată, atunci nu te gândeai că peste 10 ani o să vină și vremea ta? A venit, uite!

Nu ai prejudiciat nimic? Cum poți spune asta? RAFO, CAROM și tot complexul au căzut sub brațul tău de fier cu care ai făcut praf viețile oneștenilor. Sunt oneștean și îmi permit să acuz, fiindcă știu că mulți cunoscuți au lucrat acolo și au rămas pe drumuri cu doar câțiva lei pe post de ajutor de șomaj. Ați distrus un oraș întreg, care cândva apărea frumos și înfloritor pe harta României.

Mariane, noi oamenii ăștia de rând, nu suntem chiar atât de proști. V-ați spălat atât de bine banii și nu v-a interesat de nimeni.

Acum meriți asta și sper ca justiția română să nu se uite la ochiișorii tăi de cățeluș cu care cerșești milă și să facă ce e de făcut. 10 ani? Du-te acolo, ești bărbat! Înfruntă, acceptă consecințele! Știu că e greu, dar vorba aia : cum îți așterni, așa dormi.

One comment

  1. ilici1918 · · Reply

    Bravo, bine zis!!

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: