Întrebari din curiozitate

O întrebare pentru adolescenți.

Dacă mâine v-ar suna prietena/iubita și v-ar spune că a rămas însărcinată, ce ați face?

Întrebare pentru adolescente.

Dacă ați rămâne însărcinată, ce ați face? Cum ați vedea situația?

Bine, astea sunt întrebări pentru cei care au făcut primul pas(mă refer la cei mai mici așa). Și chiar dacă sunteți virgine(nu întreb băieții, că ei chiar dacă au 12-13 ani, or să spună că au făcut-o de 1000 de ori in 2 zile), cum ați vedea o astfel de situație? Lăsăm bătăia ruptă din rai oferită în mod gratuit de către unul sau cei doi părinți.

Întrebare pentru băieți, dar ăia care sunt cu capul pe umeri :

Voi vă culcați cu oricine? Dacă să zicem vine una și își pune gaura la bătaie, voi ce faceți? În pat direct? Desigur, 90 la sută din băieți nu stau la discuții și chiar dacă nu au prezervativ, nu le pasă.

Ca răspuns pentru idioți. Nu vă culcați cu oricine pentru că nu aveți habar de ce fel de lighioane se ascund acolo. Dacă ai prezervativ, să zicem că da…. dar sincer, dacă ești un tip care se respectă nu faci asta, mai ales din prima seară.(probabil am eu gândirea mai old school).

Întrebare pentru ambele sexe. Dacă tovarășul/tovarășa cu care v-ați petrecut o bună parte din timp s-ar duce și v-ar face cu ou și oțet atunci când v-ați despărțit, ce reacție ați avea? Ce ați putea spune de acest fel de comportament? Eu unul, nu-mi găsesc nici un fel explicația la așa ceva. Juri iubire, faci totul cu partenerul/partenera din dragoste pentru că e totul pentru tine apoi te desparți. Bine ar fi ca după asta să se strângă mâna. Dar apoi auzi de la alții că partenera/partenerul a scos din casă anumite lucruri, te-a făcut cu ou și oțet peste tot. Asta e un fel de răutate dusă la extrem :). Nu faci așa ceva, părerea mea… nu are rost. Nu se știe cum prin nu știu ce circumstanțe drumurile se vor împreuna, iar atunci dragii mei, atunci mii de nori vor cădea în capul vostru.

În legătură cu sarcina. Pentru băieți : nu vă bazați că lasă că nu are ce să se întâmple. Folosiți un prezervativ, dar corect și atunci nu are ce să se întâmple, mai ales dacă nu-ți dai drumul în respectiva.

Pentru fete : Nu fiți proaste să vă bazați pe faza că băiatul are grijă să nu-și lase urmașii în voi. Și voi trebuie să gândiți înainte de o partidă de sex, că până la urmă nu vreți să aveți burta la gură.

*Întrebare destul de serioasă : Cum ați reacționa dacă ați afla că ați luat o boală în urma unui act sexual?

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: