Să zicem că a mai trecut un an (2011 review)

A mai trecut un an(aproape). Vroiam să scriu acest post undeva după data de 26, dar nu mai aștept. Ce s-a întâmplat în 2011, ce am realizat în 2011, unde am greșit în 2011… veți afla în cele ce urmează.

1. Am trecut în 2011 paralizat la pat. Nu paralizat în sensul ăla, ci în alt sens. Probabil aia a fost și piatra de temelie pentru unele lucruri care s-au dovedit barbare. Cu seara aia, mi s-a confirmat că dacă nu-ți săruți iubita la 12 noaptea, nu vei avea trai lung. O da…. de 3 ani tot așa, povestea asta se tot repeta. Probabil că dacă mă aflam în seara aia la locul unde se făcea revelionul, acum lucrurile stăteau cu totul altfel – pe toate fronturile.

2. Am avut cea mai tare petrecere de ziua mea, 19 martie. Clar, a fost cea mai tare.

3. Am văzut Alternosfera pentru a doua oară. Dar asta, după multe ore de așteptat, după foamete, după ce un nene m-a acuzat că vroiam să sparg un magazin de pompe funebre și după ce am văzut o întreagă secție de jandarmi la cafea :)).

4. Mi-am călcat pe suflet de mai multe ori la rând.

5. Datorită unei persoane, am văzut The Prodigy în concert pentru prima oară. Mulțumesc acelei persoane.

6. Tot datorită unei persoane am avut și eu o vacanța frumoasă, mai exact o săptămână la Ocna Sibiului.

7. În acest an a luat naștere și acest blog, varianta 3. Înainte aveam blogul ăsta : https://simpluinculori.wordpress.com. Cum așa? Cei de la Blogal Initiative mi-au premiat povestea cu un domeniu+hosting și două bilete la Artmania. La Artmania nu am mai ajuns, o să vedeți la punctul 8 de ce.

8. Am cântat în fața a aproximativ 10.000 de persoane. Asta a fost la Cacica. Acolo alte peripeții, alte lucruri frumoase. Oboseală până la d-zeu și înapoi(la propriu și la figurat :)) ).

9. Părintele Florin, mi-a spus că am vocație de preot. Ok… aici zic pas :)).

10. Am terminat un capitol… un capitol care fusese frumos și care nu merită să se termine chiar așa. Păcat!

11. Am realizat câteva lucruri destul de interesante. De aceea m-am cam retras din multe puncte “cardinale” și punând capăt la multe “prietenii”. Problema este destul de simplă, persoane care fără nici un fel de d-zeu, stau cu tine și te pupă în fund apoi te fac cu ou și cu oțet peste tot unde merg. E o treabă groaznică, e un fel de lipsă de respect față de tine. Într-un fel sau altul, mi-am restrâns și cercul de prieteni. Nu mai merg la nu știu ce petreceri, nu mai ies cu cine apuc – nu nimic. Pot foarte bine să fiu chill și cu 5-6 persoane, da măcar știu că e oukey și nu stau cu riscul că anumite lucruri vor sparge pereții.

12. Ziceam la un punct mai sus, că m-am mințit singur. Am sperat la bine, am sperat la înțelegere, am sperat la o mică “salvare” dar orice am făcut, oricât de rău sau de bine, tot nu a  fost pe așteptări. Pe urmă mi s-a dovedit. Nu poți schimba pe cineva din cum a fost odată – nu, nu ai cum. Va face asta doar să-ți închidă gura, doar atât. Îmi recunosc prostia că am avut încredere în x, y și z. Nu pot să înțeleg cum de am putut lua anumite decizii sau cum am putut să gândesc într-un hal fără de hal. M-am coborât, m-am umilit, m-am târât prin noroi, mi-am târât numele prin noroi – toate astea pentru ce? Ca numele meu, tot ce e legat de mine, toate principiile și toate lucrurile la care țineam, tot ce am realizat eu(umil, dar măcar am încercat) și umila mea existență să fie luate în p***? Ca să merg pe stradă iar unii să arate cu degetul spre mine și să râdă? Dar după toate astea… eu am tăcut. Așa am considerat eu că e mai bine și am promis că nu voi întoarce nimic împotriva acestor răutăți. Am ales, probabil nu am făcut bine, să merg înainte, scuipat și huiduit. De ce am întors celălalt obraz de atâtea ori? Pentru că eu am creat toată problema, eu m-am întors din drum de atâtea ori pentru un lucru, dar asta nu acum…. asta înainte cu mult. Eu așa mi-am așternut și am zis că așa trebuie să dorm. M-am mințit practic singur, punând suflet și mult interes în ceva. Trebuia să zic nu acum un an și un pic, trebuia să nu mă mai întorc. Nu mi-am dat seama că voi declanșa o bombă cu ceas. Dar mda… pe viitor am să fiu mai atent. Păcat!

13. Am pornit un nou capitol..

 Oare 2012 cum o să fie?

Mulțumesc celor care au contribuit la bucuriile mele și încă un mulțumesc celor care mi-au deschis ochii cu pumnul(da, mulțumesc sincer).

3 comments

 1. Si de Potential nimic? A intrat definitiv la naftalina?
  Si noi iti multumim pentru zilele in care apareai la repetitii cu un zambet demonic…cand raspundea la telefon erai ceva de genul:”Conexiunea cu Satana” care m-a amuzat la culme…si asta era in biserica!
  Oricum, asa cum esti tu, cu defecte si calitati, esti un om cu suflet!
  Si dăăăăă Doamne ca în 2012 să nu mor ca să te văd cu o tabletă şmecheră, un laptop nou, o maşină tare, o casă pe malul unui râu sau cu vedere la ocean, însurat cu Denisa şi cu 2 copii care o să-l distrugă pe Leonid:)

  1. De ce să-l distrugă?

   1. Pai nu stii cum sunt copiii cand sunt mici?

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: