Plec! Că dincolo e bine(despre unii)

Mă mai amuz și eu așa…

Eu nu pot să înțeleg o altă treabă. Una bucată X, altă bucată Y.

X e o fată iar Y un băiet. Ei doi se iubesc, trăiesc foarte frumos și totul e bine. La un moment dat, domnișoara X se plictisește și face în așa fel încât să se încheie orice. Când pleacă ea spune :

X-leasca : Am să găsesc altul mai bun ca tine.

Y-sescu : Bine, succes!

Și pleacă x-leasca noastră în lume. Și zboră din floare în floare așa cum fac albinele(măcar alea produc miere), și tot așa. La un moment dat, o auzi spunând tare și răspicat că toți băieții sunt niște porci, niște ordinari, că ei nu mai știu să iubească.

Păi bine măi X-leasco! Dar când erai cu Y-sescu nu era bine? Ăla te iubea mai mult ca pe orice lucru, dar te-ai plictisit și ai plecat crezând că undeva acolo e mai bine. Mai bine decât mai bine, nu există.

Și apoi X-leasca noastră încearcă să-i recâștige inima lui Y-sescu, dar află cu stupoare că Y-sescu este cu Z-seasca. Și normal, X-leasca se enervează și începe să arunce vorbe. Dar nu vorbe de laudă, aruncă vorbe de ocară, vorbe de draci și cele sfinte.

X-leasca nu va înțelege decât foarte târziu că a avut ceva în mână și în loc să bage în buzunar măcar, ea a aruncat acel ceva jos pe ciment și l-a călcat voit.

Desigur, viceversa se aplică.

Dragi preteni, să nu mai fiți atât de proști. Dacă aveți pe cineva, cineva frumos, cineva care ține la voi, nu plecați decât atunci când nu se mai poate deloc. De ce să pleci când totul e bine? În altă parte nu e nimeni mai bun, pentru că fiecare e unic în felul său. În altă parte, absolut totul vă va aduce aminte de la cine ați plecat. Și n la mână : Viața e destul de încurcată, nu se știe niciodată cum se încurcă unele drumuri. Așa că stați dracu acolo dacă e bine, nu distrugeți ceva creat atât de frumos.

Zicea cineva că dragostea e nașpa. Păi da băi, normal că e nașpa, că tu o faci nașpa.

2 comments

  1. Asa e..

  2. True story !

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: