Revoluție la noi?

Îmi place. Așa să rămână! Să ieșim mai mulți, să spargem capete. Să dărâmăm un sistem notoriu, un sistem corupt. Să aducem tineri, să aducem oameni noi. Și dacă nu se vor supune acelor jurăminte, să facă pușcărie pentru trădare de țară.

Am citit azi câteva articole pe tema asta, mulți stau și vorbesc că e rău ce se întâmplă. Băi că proști mai sunteți. Că de ce se ajunge la violență? Pentru că, cu vorbă bună nu pleacă nimeni. Cu vorbă bună, ei își bat joc de noi. Dacă nu merge așa, atunci hai altfel. Hai să le distrugem cheful și să plece.

Știu că nu se va ajunge nicăieri dar măcar sper.

Așa că hai în stradă!

2 comments

  1. bai da oare e mai bn daca pleaca astia?Adica na singura alternativa este PSD-PNL kre controleaza in proportie de 80% din presa din romania + jumatate dintre televiziune…iar asta inseamna ca o sa fure cu mai mult spor si o sa le spele cu succes creierele romanasilor…

    1. nu frate. Trebuie dat jos tot, să nu vină nici naiba gen Antonescu și alți măgari că oricum cu ei sau fără ei tot aia. Aduși oameni noi, să jure cu mâna pe bliblie la jurământ, apoi dacă nu fac ce au promis, să facă pușcărie, pentru trădare de țară. Să nu mai apară un handicapat care să zică : Mihai 1 a trădat țara. Ei vorbesc? Ei zic că alții au trădat țara. Dar ei?

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: