Ziua de ieri și Gigel Frone

Doar unii vor înțelege cu adevărat titlul articolului.

În fine. Gigel Frone este un tip din Onești, cu un ușor handicap(e puțin strâmb) și e mai ciocolatiu așa. Îl cunoaște toată lumea mai nou, după ce a cântat la Românii au talent. Până aici totul e frumos și bine, n-am nimic cu omul.

Dar voi? Hai că ați umplut facebook-ul cu texte de susținere, clipulețe cu prestația lui Gigel și vă lăudați că sunteți oneșteni. Dar majoritatea sunteți niște pupincuriști expirați fără drept de viață pe acest pământ și niște pleve ale societății moderne. De ce zic asta? De ce îmi permit să judec? Pentru că asta sunteți. Până să cânte la Românii au talent, majoritatea l-ați înjurat, majoritatea l-ați scuipat și umilit atunci când venea prin școli de-și promova lecțiile de chitară… dar acum? Acum îl pupați că vai unde ne era talentul?

Doar zic 😉

6 comments

  1. Da, adevarul e ca mi.am amintit, imediat ce l.am recunoscut la tv, ca la inceput de tot cand a venit el la noi in clasa colegii mai faceau misto de el.. Si cum sa fiu eu mai prejos?? Bine nu in mod grosolan si au existat si remuscarile de rigoare :)) Eram mica, na, si a fost doar la inceput, dar.. a fost 😐 Oricum m.am bucurat sincer sa vad ca s.a facut cunoscut intr.un fel sau altul si a si fost primit frumos 😀

  2. Tu nu l-ai batjocorit niciodata, niciodata, nici macar o data, Amon?

    1. Dacă făceam asta îmi mai permiteam să scriu acest post? Și nu zic asta ca să par eu ăl mai șmecheraș dar de oameni de gen nu mi-am bătut și n-am să-mi bat joc în veci joc ;).

  3. si unii o sa rada de el in continuare care e pb?nimeni nu se astepta sa ajunga acolo.Ca are talent e partea a2a dar asta nu schimba cu nimic situatia.

  4. ORICUM s-a facut de ras in prima parte si asta e o lectie pt multi,sa nu judeci cartea dupa coperta 🙂

  5. cine are un numar de contact al dlui frone?am o oferta munca de care ar fi interesat!multumesc

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: