Proastele României

Sunt 3 la mână, 3 din vârful piramidei. Proaste mai sunt dar ca ele nema. Ele sparg toate audienţele posibile. Apoi toate puţoaicele au ce învăţa. Să cumva să credeţi că toate mimozele şi piţipoancele au model pe Bacovia, Cioran sau Agatha Christie.

Aşadar modele sunt:

1. Bianca Drăguşanu

2. Daniela Crudu

3. Andreea Tonciu

Bonus : Nikita

Întrebare : Ele sunt doar nişte rămăşiţe pământeşti. Şi totuşi, de ce toată lumea le numeşte vedete? Ce fac ele de sunt vedete? A etala un fund operat sau nişte silicoane nu-ţi dau titlul de vedetă. Ele sunt atât de proaste încât habar n-au ce a fost pe 1 decembrie 1918. Sau stai că e destul de grea întrebarea pentru mulţi –  ele nici măcar nu ştiu ce se întâmpla în casa lor.

Bianca Drăguşanu e urâtă cu spume. Mi-ar fi frică să o văd noaptea prin casă fără machiajul ăla strident şi fără glet. Iar buzele alea? Bătături! A fost cu Botezatu, ăla alt idiot. După ce a zburat din floare în floare, a păpat tot polenul din spuma florilor, a aterizat în braţele lui Botezatu. Botezatu fiind un fost puşcăriaş, un prost cu diplomă, ştiind că Bianca a păpat şi a înghiţit cu ambele guri mai mult polen decât un stup de albine, a zis : Sunt al tău! Eu am problemă cu asta. Cum poţi tu ca om care te respecţi să-ţi faci casă şi să pupi o femeie cu renume în…? Mai e cu Botezatu?

Daniela Crudu şi Andreea Tonciu sunt retardate. Am văzut nişte reportaje cu ele. Şmechere, gagici de gagici.

Astea nici de sex nu sunt bune. Ţi-e frică să nu le spargi cumva… parcă-s din porţelan. Dar se ştie, frumuseţea e trecătoare. Astea atâta au în cap : cum să sorbim banii proştilor.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: