Coreea de Nord este incapabilă

Mulţi dintre voi au auzit despre eşecul Coreei de Nord de a lansa pe orbita terestră un satelit. E a 3-a încercare eşuată.

Tot adevărul despre povestea asta este următorul :

Coreea de Nord este practic incapabilă să producă ceva la scară mare, ceva care să părăsească Peninsula Coreea în stare bună. Avioanele care le deţin ei sunt de fapt aparate de zbor ruseşti mai vechi. De aia merg pe distanţa aia “enormă”, Phenian-Beijing :)).

Mândria lor este prea mare, ura rasială şi cea faţă de ţările capitaliste este prea mare. Ei nu judecă şi habar n-au ce este dincolo de graniţă.

Ei au armament, au maşinării de război dar…. tot ce au e vechi. Tehnologia lor este  sub limita decenţei, iar progresele tehnologice din acest secol nu mai fac faţă pe vechile maşinării. De aia racheta aia a explodat la câteva minute şi s-a dezintegrat.

Practic ţările astea care îşi fac griji din pricina programului nuclear sau că ei de fapt şi de drept pregătesc un atac fără precedent, bla bla bla, se tem fix degeaba. Ăia şi-au demonstrat incapabilitatea . Nu au reşit nici măcar să lanseze o rachetă balstică cu rază mare de acţiune. Singurul lucru de care trebuie să se teamă cineva atunci când e vorba de Coreea de Nord este : Să nu scape din mână materialul radioactiv sau să îşi detoneze din greşeală armamentul nuclear pe care îl deţine. Ăsta e singurul lucru rău pe care pot ei să-l facă la nivel global :).

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: