Da pe voi cine vă angajează?

Am urmărit aseară finala Europa League de pe ProstTV. Un 3-0 dat de madrileni unei echipe total absente, un Bilbao absent care a distrus oase și suflete să ajungă în finală. Bilbao n-a arătat nimic. Doar câteva șuturi și 2 ocazii reale de gol. După golul de 3-0, jucătorii lui Bilbao au început să plângă. Plângeau frate de ziceai că e maraton de plâns. După fluierul final, toată lumea plângea. O galerie întreagă, toți puștii lui Bilbao plângeau. Dar sincer nu înțeleg de ce au plâns. Adică eu le înțeleg suferința, e 3-0 în finală, pizda mă-sii. Dar frate, nu ai jucat nimic. La felul cum ai jucat, ai noroc că s-a terminat doar 3-0. Putea să fie măcel și nu fotbal. Așa că cam asta a fost, Falcao+Diego Vs restu.

În timpul meciului ascultam și comentariile domnilor prezentatori, oameni care au probleme cu creierul, probleme grave. Ascultăm la începutul meciului niște declarații gen : Regele leu al Bilbao-ului, Bilbao bla bla bla, reprezentanta cometei pe pământ. Spre final însă, prezentatorii încep să zică despre Bilbao niște căcaturi extreme. La pauză când era 2-0 pentru Madrid, dau pe Antena 1 să văd știrile. Prezentatoarea de știri, una blondă, zicea căte ceva, rădea. Apoi interviu de la poarta stadionului cu 2 papițoi, un el și o ea, slabi slabi, care se întreceau în dume. Aia zicea că încasările au fost imense, că spaniolii au ridicat economia Bucureștiului cu 600.000 euro, în timp ce ăla gesticula și trăia momentul auzului de 600.000 euro. Nu știți cum? Imaginați-vă un om care povestește cuiva că a pierdut 600.000 euro. Îți dai seama? Față de ciocoflender, vorbea ieftin și prost. Când deschidea gura și reporterița și prezentatoarea rădeau de el. Sigur îi veți vedea la Cronica Cârcotașilor.

Băi sincer nu știu cine vă angajează, dar sincer o spun. E mai prost de 1000 de ori ca voi.

Reporteri de 2/10!

Voi și cu ăia de la Protv.

*Și vorba aia. Antena 1 a făcut mare scandal când RDS i-a scos din grila de programe. La ce mama dracu să-i țină? Să vadă poporul ales măscărici la tv?

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: