De ce achiziționezi produse made în China?

Întrebarea e cu două tăișuri, în fine. Sunt produse made in China (China) și Made in China pentru Europa/SUA etc etc. Până la urmă și iPhone se face în China și scrie fabricat USA.

Bun.

Să luam la alegere un produs fabricat în China de un brand chinezesc, deci nu reprezentanță. Să-l numim MAOYANG(WTF) și produce telefoane deștepte, tablete, încărcătoare de brichetă, șosete, etc etc etc.

Ei se laudă că au calitatea unui ipad, sau chiar că sunt și mai bune. La 399 ron îți cumperi o tabletă meseriașă cu tot ce vrei pe ea, inclusiv 3g, nu ca la ipad că trebuie numai wifi.

Și întrebarea mea. De ce să-ți cumperi un astfel de produs? De ce să cumperi un produs chinezesc dacă ai habar de review-ul negativ? Nene, chestiile aste asunt făcute în ferme lângă vaci și capre sau în cel mai bun caz în lagăre de concentrare. Nu mai fiți proști să cumpărați astfel de lucruri că apoi vă plângeți de calitatea proastă. Bag mâna în foc că după 3 luni de zile deja începe să plângă.

Stați liniștiți că nu are Gorilla Glass și nici Retina (sau cum dracu le-o zice). Mai strângeți bani și cumpărați ceva de calitate :).

One comment

  1. Andreea · · Reply

    I-phone este doar asamblat in China, piesele sunt …. am uitat de unde 😕

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: