Despre Andrei..

      Am descoperit in Andrei (Amon) o persoana minunata, un prieten adevarat, un om cu o capacitate extraordinara de a se darui, un baiat care te poate cuceri prin naturaletea si simtul umorului vizibil puternic dezvoltat.

              Aparent o persoana simpla, Andrei se face remarcat prin atitudinea sa, prin unicitate, prin spiritul sau volubil, prin energia’i care pare sa nu isi mai gaseasca sfarsitul, prin glumele cu care te inveseleste oricat de suparat ai fi. 

         Andrei este persoana care te ajuta sa treci peste probleme doar prin simpla sa prezenta, este persoana alaturi de care vrei sa fii cand ai cel mai prost moment al vietii tale, este prietenul pe care il vrei langa tine cand ti se rupe tocul pe strada si care rade primul de tine pana iti transmite aceeasi stare si atentia tuturor este indreptata spre voi doi, este cel care te critica atat de simpatic, incat nu te poti supara, ci doar iti poti realiza idiotenia.

        Este persoana alaturi de care un cappuccino si o plimbare prin ploaie, intotdeauna ti se vor parea mai frumoase, este prietenul care iarta, dar nu uita, este cel pe al carui  umar nu iti vine sa plangi din “cauza” energiei pozitive pe care ti’o transmite, este baiatul care poate avea o discutie cu o fata fara sa si’o imagineze dezbracata, este cel care se dedica si ofera totul celor iubiti, in detrimentul intereselor personale, este cel pentru care nimic nu e prea greu.

       Pariez pe faptul ca majoritatea celor care il cunosc pe Andrei si nu pe Amon imi dau dreptate, zambesc citind aceste randuri si sunt bucurosi ca il cunosc si il poarta in suflet cu drag.

Multumesc, Andrei !:)

Piesa de acum:  Sade – Babyfather. Enjoy!

                          Andreea

One comment

  1. eternallnight@yahoo.com · · Reply

    faine posturi:D
    keep up the good work

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: