Mai bine pentru Onești, mai bine pentru tine!(pe dracu)

Pe dracu să vă ia!

Ăsta era sloganul cu care se lăuda un nimeni fără Bac acum 2 luni de zile. Ce a făcut el până acum? Cu ce se laudă? Cu nimic! Am văzut un plan că maternitatea din Onești o să fie modernizată complet, dar nu cred că din banii sau proiectele primăriei(nu aș crede așa ceva – totuși e proiect de 2 milioane de euro).

Ce ai făcut mă nene Neghină? Ți-ai bătut joc de votanții tăi, așa este? Nici măcar pe Facebook nu mai răspunzi, atâta de ocupat mai ești tu. Înainte răspundeai în secunda doi pe Facebook atunci când lumea te căuta. Acum?

Cu străzile din Cartierul 6 martie ce faci? Tot așa vor rămâne? Eu înțeleg că sunt proiectele lui Lemnaru, dar futu-i gura mă-sii de treaba, asta e treabă?

Cu apa ce facem? Apa se ia în fiecare zi, plătim ca proștii atâtea și atâtea pentru nimic. Contractele cu salubritatea sunt făcute prost, ăia rămân în urmă iar gunoiul tot la poartă rămâne.

Băi gunoaielor!

One comment

  1. daca era Lemnaru primar parca se mai schimba ceva :)) , daca ramanea lemnaru primar se finaliza lucrarea de pe marasesti si atat, mai stateam vreo 4 ani pana la urmatoarele alegeri si de abia atunci se mai pornea ceva , indiferent cine ar fi primar tot aia e .. ca e PSD / PNL / PDL tot acolo se ajunge … si apa nu se ia din cauza lui Neghina ca nu el provoaca seceta …apa se ia din cauza secetei …apa din bazinul de la valea uzului a scazut cu 4m poate si mai mult si de asta se ia apa zilnic intre orele 9 si 14 sa nu se goleasca bazinul ala de tot. Si chestia cu platitul la apa ..nu platesti o anumita suma lunar FIXA gen 100 RON pe luna …platesti cat consumi. Treaba cu strazile alea , nu stiu care sunt dar sa fim seriosi sunt atatea strazi in onesti care nu sunt asfaltate sau care sunt asfaltate de-a-n p**** astupate canalele si gurile de scurgere s.a.m.d. . Inainte domn Neghina era doar patron si nu cred ca avea prea multa activitate sau avea dar ii mai ramanea si timp liber . Acum functia de patron s-a cam dublat si nu cred ca mai are timp intalniri prea multe etc. Si sa fim seriosi daca statea pe facebook incepeau reprosuri gen :domn primar pe facebook stii sa stai dar de facut nema… . Cu maternitatile ..pana la urma nu stiu daca conteaza de unde sunt banii , mai mult conteaza sa se faca ceva si zic ca sunt multe de facut. Si in final , sa fim seriosi in 2 luni de zile sau cate zile or fi de la alegerile locale ce ar fi putut sa faca e prea scurt timpul daca ziceai chestia asta dupa 1 an sau 2 era altceva ..dar totusi rabdare , cu domn Lemnaru a-ti avut rabdare 18 ani si nu s-a schimbat instalatia aia de Craciun , instalatie care e de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej sa fim seriosi :)) . Timpul le rezolva pe toate cica dar sa vedem . Nu sunt sustinator al domnului Neghina sau al vreunui alt candidat ..doar mi-am exprimat parerea . Succes ! PS:( am abordat paragrafele de la coada la cap :)) 🙂

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: