Web 2.Onești – Pe Facebook, în sfârșit.

Zilele trecute s-a deschis în sfârșit și Web 2.Onești pe Facebook. E pagina oficială a acestui mic grup din Onești. E o încercare și se speră să se ajungă la un nivel destul de mare, așa cum este și în alte orașe. De exemplu Divanul din Bacău, unde un grup select de bloggeri au diferite activități.

Așa că dacă ai blog activ, postezi cel puțin o dată pe săptămână, ai un scris bun, caligrafic și corect gramatical, atunci comunitatea bloggerilor din Onești te așteaptă pe pagina oficială de Facebook să-ți iscălești numele cu tuș de tastatură. Nu e greu, te duci la filez, completezi fișa de înscriere cu numele tău real etc etc și iar etc, pe urmă aștepți să te accepte unul din admini. E simplu. Cred că și un copil de 10 ani s-ar descurca.

Sunt și niște reguli, că doar deh, nu peste tot sunt covrigi în coadă la căței. Bunul simț este primit foarte bine, injuriile vor fi pedepsite cu un ban permanent și excluderea din acest mic grup.

Aici poți afla tot ce dorești despre întâlnirile bloggerilor din țară. Proiecte pentru bloggeri, concursuri cu premii, le poți afla aici.

Ești blogger? Sau pierzi vremea pe net în căutare de nimic?

Aici este pagina oficială și aici este grupul în care să te iscălești.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: