Când totul este prea bine

Când totul este prea bine, te plictisesti. Așa este? DA!

Am să mă leg strict de femei. M-am mai legat astă vară într-un post foarte criticat dar si apreciat, nu mai țin minte care post. În fine. O bună prietenă de a mea, nu dau nume,  mi-a zis așa : Amoane, să nu încerci să înțelegi o femeie. Mai mult îți distrugi nervii.

Și așa este.

În general, domnișoarele mor de atât bine. Când e prea mult bine, încep să facă figuri. Găsesc nod în papură la orice. Acest post nu vine în urma unei tragedii în viața mea amoroasă și plină de lapte cu miere. Nu, nu a existat așa ceva. Unele sunt interesant de idioate atunci când vine vorba de relații. Nu le poți înțelege. Vor binele, vor totul să fie acolo, să te sacrifici ca prostul pentru ele, să te tai împrejur cu lama doar să rămână ele pe plută. Apoi când se văd pe plută, tu poți să te duci la fund – astea sunt detalii ce nu merită discutate. Știți și voi cum e treaba.

O altă categorie de domnișoară.  Domnișoara virgină care e bună până la un punct. Tu, ca un idiot suprem(idiotus supremus pe limbaj dinăla), faci totul pentru ea. Ea fiind virgină(la minte și la….), e normal că trebuie luată cu frumosul, ușorul și să nu fie bruscată. După actul în sine, domnișoara prinde curaj dar nu-l arată decât pe alocuri. După un timp, depinde de caz, începe să turbeze din orice, să nu ieși din casă, să nu ieși cu x-lescu, x-leasca că cine știe. Și ușor ușor, tu, eu, noi, voi ca niște idioți ce suntem, ajungem sub talpa pantofului cel mai scump. Și stăm acolo, trecem cu vederea crizele, istericalele și toate cele, doar în speranța că totul o să fie bine. Când se calmează, iși cer scuze, dar nici ele nu cred cu adevărat în ce zic.

Domnișoara care promite și nu-și aduce aminte.

E genul de domnișoară care promite. Promite luna de pe cer, îți promite dragostea ai frumoasă, dragostea eternă. Nu poți să crezi că tocmai ea poate juca teatru. E aiurea să zici totuși că uită. De ce? Că e și un fel de teatru, bine regizat de mintea sclipitoare de femeie. După un timp, începe să te calce pe nervi și vezi că tot ce zicea cândva, tot ce mânca ea cu lingurița odată, acum e mâncare cu polonicul(înțelegeți voi). Și o întrebi : Pui, dar ai zis aia. Și ea, dând din umeri, zice : Nu-mi amintesc, sau, Așa și? Păi să nu o pui tablou?

Domnișoara care are o relație serioasă, dar cum scapă 2-3 săptămâni, pupă flori.

Știți nu?

E vorba aia, că ochii care nu se văd, se uită. Nu se uită. Dacă ești cu capul pe umeri, dacă vrei cu adevărat ceva de la relația cu care ai început să visezi, atunci te poți abține. Simplu! De aia nu merge dragi domnișoare, de aia nu merge niciodată nimic. Că dacă plecați undeva și vedeți un băiat mai frumos, sau etc etc, gata, nu mai vedeți și săriți în brațele lui. Apoi realizați că nu e chiar așa cum ați fi sperat. Vă întoarceți înapoi la relația de “acasă” și vă cereți scuze. Normal…. și noi suntem cretini să înghițim gogoși.

Și noi suntem proști, și noi suntem porci uneori. Nesimțiți nu mai zic, dar atunci când e vorba de ceva serios, unii din noi știu să pună punctul pe i, să apese unde trebuie, să lase acolo unde e loc și să vă facă să zâmbiți cu adevărat.

Și o altă minte luminată, pe care o stimez cu tot sufletul meu( e un fel de eu, dar la 40 de ani) a zis o chestie meseriașă.

“Amoane, dacă ți-ai pus femeia în cap, gata, s-a terminat tot”.

Câtă dreptate are omul ăsta!

4 comments

  1. So much win:-j…well,foarte bine detaliate profilurile de domnisoare contemporane,cu cateva omisiuni …am regasit cateva experiente in 2 dintre cazurile de mai sus:))…postul asta cere o bere:)

    1. normal ca sunt si alte cazuri 🙂

  2. Constientizati*, nu “realizati” :))

    Oricum, putine exceptii la categoriile conturate de tine :)) Asta caut si eu de ceva timp: exceptii :))

    bun post !

  3. Cat de rar se gaseste o exceptie la ce ai scris tu…

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: