Nu toți înșeală

Văd în stânga și-n dreapta oameni ce se despart pentru că unul din ei a înșelat. Uită de tot ce a fost frumos și se despart.

Articolul ăsta e legat ăia de gen masculin de înșeală fără nici un fel de problemă. Nici fetele nu sunt excluse, dar în fine.

Care e toată problemă atunci când înșeli? Ce vrei de fapt și de drept să rezolvi? Te gândești totuși că adevărul se va afla? Te gândești că poate domnișoara de lângă tine nu merită așa ceva? Oricât de idioată, urâtă etc etc etc. ar fi ea, nu merită să faci asta. Pur si simplu, pui capăt dacă vezi că nu mai merge și te duci în treaba ta. Femeia de lângă tine nu-ți oferă sexul de care ai tu nevoie? Nu te satisface în așa fel cum ai visat tu? Înșelatul nu este o soluție. Stai, discută cu dânsa, vezi dacă vrea ce vrei tu, vezi dacă se simte bine așa cum dorești tu, dacă îți îndeplinește ceea ce vrei tu apoi ajungeți la soluție. Dar să fie și copii la mijloc și un mariaj de câțiva ani… atunci care mai e rostul? I-ai jurat domnișoarei că o vei iubi toată viața ta? I-ai jurat totul de pe lume atunci când i-ai pus inelul pe deget? Atunci stai dracu în banca ta. Ai avut destul timp să te gândești, înainte să te căsătorești și ai luat o decizie. Decizia aia trebuie respectată.

Rareori au existat cazuri să nu se afle așa ceva.

Acum vă întreb pe voi, valabil și pentru domnișoare.

Care e rostul unui astfel de act? Eu nu-i văd nici un fel de folos.

3 comments

  1. femeile cauta siguranta, barbatii cauta sa imprastie samanta … asa suntem programati genetic… knd femeii ii apare un barbat care ii ofera o “siguranta” mai mare decat ceea ce are, schimba macazu, barbatul cauta, cauta, cauta… asta e tot. structura genetica. feel free to comment :d

  2. nu pot sa generalizez ca la ce fete sunt in zilele noastre…. toate dupa bani si puta mare. Dar cred ca unele inseala din cauza.ca nu primesc destula atentie. Cand ai un prieten care are timp de orice altceva numai nu de tine e nasol, mai ales daca il iubesti. Incerci de muuuuulte ori sa ii explici ca te’ai saturat de monotonie si sa nu fii bagata in seama si rezultatul e acelasi. Tipul nu te inseala doar ca isi ocupa timpul cu alte activitati, doarme ziua sta treaz noaptea, nu te scoate in parc la o plimbare, la un suc sau dupa buget in alte locuri deci cauti asta in altul in speranta ca ii atragi primului atentia sau ca poate poate te indragostesti dr al doilea. sunt de acord ca ar trebui discutat sa nu se ajunga la asa ceva, dar crede’ma ca discutiile nu merg si preferi sa incerci si varianta cu inselatul inainte sa iei decizia sa te desparti definitiv.

    imi cer.scuze pt exprimare si greseli dar e 7:25 si sunt treaza de o ora, sunt pe tel si in drum spre munca :))

    Sa ai o zi buna Andrei.

    1. si tu Andreea:D

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: