Mai tragem o cântare pe 3

Mai tragem o cântare cu Potențial pe data de 3 noiembrie 2012, tot în Zenon Club din Onești. Este și ziua lui Horia(chitaristul).

Sperăm să fie mai multă lume ca la ultima cântare și să ne simțim bine. Am zis și pe facebook la pagina eventului. Dacă mai există rockerime prin orașul ăsta frustrat,  rockerime care tânjește după serile full pack de la Țepi (30 de chitări, 200 de oameni, 400 l de bere etc etc), atunci vă așteptăm în Zenon pe data de 3 noiembrie, orele 20:30.

În legătură cu prețurile – așa evităm și discuțiile inutile de la ultima cântare.

La ultima cântare, cea de pe 8 septembrie, lumea a venit la noi nemulțumită să ne întrebe de ce prețurile sunt așa mari. Întrebarea mea sinceră. Ce vrei să fac eu în legătură cu asta? Ai venit într-un club în care se ține discotecă în alte seri, e normal ca prețurile să fie piperate. E club, nu bodegă. În București și în alte orașe mari, la fel merg prețurile, poate chiar mai mari.

Nu este vina noastră că prețurile sunt mari. Nouă nu ne iese absolut nimic din marfa vândută. E politica clubului și cu asta basta. Cu asta vreau să evităm orice discuție de acest fel în seara de 3 noiembrie.

Pagina unde vă puteți arăta susținerea față de aceasta cântare este aici.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: