Nu ai treabă acasă? (mituri din autobuz)

Plecăm de la : nu am nimic cu cederea locului în autobuz unui pensionar, unei doamne, unei gravide, unui invalid. Chiar fac asta pentru că așa e normal. Problema mea este alta și am să vă zic.

Pensionarii sunt răi!

Da! Dacă ești așezat pe un loc și nu bagi de seamă că tocmai a intrat un pensionar, ei încep să facă scandal, că doar așa vezi doamne, te fac cu ou și cu oțet ca să pari jegul omenirii fără spirit civic. Știți și voi cum e treaba. Dacă le ceri o informație, se uită la tine de parcă vor să-ți sugă sângele din vene și-ți răspund în sictir.

Îi caută moartea și ei se plimbă cu autobuzul.

De exemplu, eu văd în fiecare dimineață când mă urc în autobuz, exact aceeași pensionari. Pleacă din aceeași stație și coboară la piață. Dacă asculți ce vorbesc între ei, atunci îți dai seama că ei practic nu au ce face acasă. Te duci 5 stații până la piață să cumperi o legătură de pătrunjel? Serios? Ai abc-ul din bloc care îți vinde același pătrunjel. Alții se duc pentru un bidon de 2 l de apă, tocmai până la Kaufland că este o economie de 20 de bani per bidon. Pe ăștia îi caută moartea acasă și ei pleacă de nebuni.

În fine, probabil au și reducere bună la abonament și nu plătesc 53 pe lună ca să se plimbe cu autobuzul de șmecher(gura voastră cu autobuzele voastre cu tot).

Dacă cineva vrea să te fure, te fură!

Nu trebuie să ai ceva la vedere, nu trebuie să te afișezi cu ceva. Nu. Dacă cineva vrea să te fure(țiganii), te fură imediat fără să-ți dai seama.

Nesimțiții există și trăiesc veșnic.

E mare lucru să înțelegi că scuipatul pe jos într-un mijloc de transport în comun, nu e chiar cea mai deșteaptă alegere. Aici vorbim de scuipatul pe geam, pe validator, de scobirea mucilor și lipitul lor pe scaune. Trebuie să ai educație să nu faci asta. Sau măcar un pumn în cap de la unul din părinți atunci când trebuia.

Limbajul.

Să-ți bagi și să-ți scoți organul  cu care ai fost înzestrat, atunci când ești înconjurat de doamne, este cel mai frumos lucru posibil.

Așa vor afla și ele că ai cuc, dar nu orice cuc, ci unul foarte mare. Sau discuțiile : băi ce am ****** pe aia aseară. Într-adevăr, foarte inteligent.  În cel mai bun caz, ai ***** o gură de canal.

Astea sunt doar mituri urbane :)).

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: