Cu ce am greșit eu?

Am primit pe adresa redacției :))))))), următorul lucru.

Va trimit ADRESA de unde puteti Descarca, Gratuit, in 3 minute,CD-ul,, ADEVARURI CREŞTINE” -Editia2012
http://bit.ly/cd-adevaruri-crestine sau
http://bit.ly/adevaruri-crestineArhiva este in format .zip. Dupa dezarhivare puteti urmari continutul pe computer sau il puteti copia pe cd pentru al da si altora ,nu doar o carte, ci o biblioteca. CD-ul contine: Biblii ( Cornilescu, Bartolomeu Anania, Serban Cantacuzino- prima in limba romana) , Carti Crestine: (Tragedia Veacurilor , Viata lui Isus , Hristos Lumina Lumii ,Istoria Crestinismului, Istoria Martirilor, Istoria Religiilor, Evenimentele Ultimelor Zile, Viitorul Descifrat, Adevarul despre ,,666” , Sfaturi pentru Parinti, Diferente dintre Biserici, Educatia Crestina ,Ghid de Supravietuire in sec 21, Viata Intima in Casnicie…), Enciclopedia Iudaismului ,Micul Teolog (Biblia in romana-2 editii, engleza-3 editii, franceza-1 editie, cu trimiteri ,explicatii si comentarii) , Apocalipsa Explicata ,Carti de Sanatate, Dieta si Hrana, Divina Vindecare, Stil de Viata, Alimentatia Inteligenta, Psalmi Recitati, Cintece, Articole, Doctrine Crestine ,Predici Scrise ,Adrese Crestine de Internet, Materiale Video, si nu numai, foarte valoroase. Dati adresa si la altii. Domnul sa va Binecuvinteze.

Da, penticostali sau ceva de genul.

Dacă vreți să fiți mântuiți și să zburdați ca o levănțică pe plaiurile raiului, vă invit să descărcați cu încredere aceste cărți, aceste adevăruri care vă vor ridica de la rangul de inteligent la rangul de idiot cu diplomă și citit.

După cum vedeți acolo, ei vă oferă o întreagă bibliotecă în format digital și totul, atenție, este gratuit. Nu ca la alte biserici, că plătești ca vaca și până o lumănare de 10 bani. Tot ei vă vor ajuta să descifrați viitorul, dar atenție, nu este în favoarea voastră decât dacă vă duceți la ei la biserică. Este simplu. Dacă bați la ei la ușă și le spui, sunt al vostru, viitorul o să fie doar în favoarea ta. Vei avea tot ce vrei, vei câștiga lumina și nu vei mai avea nevoie de curent electric pentru că lumina veșnică bate orice căcat de electricitate de pe lumea asta. De aici, tragem concluzia că nema factură la energie eletrică.

Tot ei vă vor ajuta să înțelegeți că 666 este un număr rău. Nu este doar un număr oarecare, ca 111 sau 9999.9999.9999. Nu, 666 este un număr rău, care vă bântuie zi și noapte, dar voi nu vedeți. Fiți proști, nu inteligenți. Nu încercați să vedeți realitatea.

Tot ei, de fapt ei știu totul, vă dau sfaturi cum să fiți părinți buni. Cum să duceți plodul de 10 ori la biserică pe zi și cum să-l lăsați virgin până la 30 de ani. Este musai. Să fiți părinți buni și să legați plodul de calorifer ori de câte ori el nu citește un verset din biblie, doar așa, de distracție.

Te vor învăța cum să supraviețuiești în secolul 21. Aici e tam-tam-ul de pe lume. Aici trebuie să înveți să te tragi pe fese. Acum ajung la concluzia că am fost atât de prost. Trebuia să mă duc la ei și nu mi-o mai luam atât de nașpa de la viață. Eram fericit, luminat și aveam la mine tot ce trebuie să fac în secolul 21.

Și tot ei vă învață, atenție, cum să faceți sex în timpul căsniciei. Vrei să ți-o tragi ca fraierul? Vrei să te simți bine? Vrei să te protejezi? Greșit! Ei te învață că sexul are ca scop doar perpetuarea speciei, iar faptul că te simți bine atunci când te fuți de-ți sar capacele, e doar lucrarea diavolului. Știu și eu….

Și câte și mai câte, cu o valoare extraordinară. Nimeni ar avea bani să cumpere tot ce oferă ei pe gratis.

Băi. Cu ce am greșit eu de primesc astfel de lucruri?

Mergeți la biserică că altfel veți arde în focul veșnic. :)))

*Din categoria : oamenii mari spun lucruri trăznite

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: