Din tainele sfârșitului lumii

Mâine, mai spre amiază așa, vom avea șansa de a bea un pahar la un bar oarecare din iad. Doar mâine e sfârșitul.Apocalipsa

Mâine o să fie foc și multe altele. Tornade, uragane, Israelul va ataca Iranul cu arme nucleare, va ploua cu bombe și toată lumea va vedea fericirea eternă. Unii vor ajunge în dreapta Tatălui, acolo unde fericirea este eternă, unde oile și îngerașii trăiesc în pace. Și nu…. nu se vor plictisi în veci.

Alții, adică ăia răi ca mine, vor ajunge lângă Michiduță. Vom suferi pentru eternitate în focul veșnic(probabil au contract cu rușii de nu se stinge niciodată).

Ce aveți de făcut, ascultați sfaturile mele – întotdeauna buna.

Dacă nu v-ați pus un coș de merinde pentru lumea de dincolo, nu-i bai. Acolo veți găsi toate cele. Sunați-vă panarama iubirea și ieșiți cu ea la colțul blocului restaurant. Îi spuneți cât de mult a însemnat ea pentru voi în tot acest timp, cât de plăcut a fost atunci când ați făcut sex dragoste în spatele blocului la pensiunea din vârf de munte. Îi spuneți că mai vreți măcar pentru ultima dată, că cine știe ce vremuri or mai fi pe lumea cealaltă.

Acum serios. Mai există oameni relativ sănătoși mintal care să creadă că mâine e sfârșitul? Mai există oameni care iși vând lucrurile la preț de nimic, că doar mâine vine Sătănel și ne leagă de autobuzul magic și ne duce în iad?

Off, că tare proști se vor trezi sâmbătă dimineață.

*Nu fiți proști, chestiile astea nu există.

One comment

  1. Lasa Andrei ca e bine sa traiasca si prosti ca astia printre noi. Putem face bani usor de pe urma lor. Sa vezi ce enervant va fi maine cand nu se va intampla nimic!

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: