Apoi ferească dezeu

Cu ăștia de le bubuie casele tocmai acuma de Crăciun, sau nah, îi lovește nenoricirea. E destul de grav, destul de aiurea. Nu neapărat că vin sărbătorile, ci mai degrabă că e frig de moare lumea.

Așa îmi amintesc de două chestii interesante în care era să-mi dau foc la casă, mă rog, și casa altuia.

Îmi pusesem acum câteva zile să prajesc ceva pe aragaz și am plecat din bucătărie. Nah, m-am luat cu altceva(filme porno și dinalea :)) ) și am uitat. Când am ajuns în bucătărie, cârpa ardea, si picura pe covor. Doamne!

Altădată, m-am urcat în pod la bunica mea, și încă cineva să fumăm. Vă dați seama că dacă ne prindeau că fumam, ne spărgeau capetele. Și era oleacă de fân într-un colț al podului, paie sau ceva uscăciune, oricum ceva care ardea bine și ar fi dat foc la tot satul. Ne-am aprins țigările cu chibriturile și le-am aruncat pe spate fără să ne dăm seama(prostia umană). Băi, când a început să ardă și să pocnească, am sărit cu niște pături de am pus deasupra. L-am stins, dar fumul tot ieșea și așa ne-au prins. Așa ne-am luat bătaie, pentru fumat și pentru încercarea noastră eșuată de a da foc la tot satul.

Așa că aveți grijă, mare grijă cum lăsați lucrurile când plecați de acasă. Nu prea e de joacă.

One comment

  1. Legat de nenorociri, am vazut astazi barbati plangand ca au pierdut zborul catre casa pentru Craciun din cauza traficului catre aeroport. Partea mai nasoala e ca toate zborurile sunt fully booked si nu mai au nicio sansa sa ajunga inainte de 26! Eu am vazut-o ca pe o tragedie… sa iti faci planuri de Craciun, sa cheltui bani pe bilet si cadouri si apoi sa pierzi zborul dintr-o prostie…

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: