România trebuie să dispară!

Vă invit să citiți mai jos o aberație, o idioțenie de zile mari, din partea unui rusnac din mama Basarabie.

Analistul politic Andrei Safonov, fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova, este de parere ca a venit momentul potrivit pentru dezmembrarea Romaniei.

Intr-un comentariu pe site-ul nr2.ru, Safonov sustine ca, in cadrul unei intalniri la Cernauti, Ucraina si Rusia vor avea o discutie despre coordonarea eforturilor de lupta impotriva “expansionismului romanesc”.
“Faptul ca la 13-14 ianuarie la Cernauti va avea loc o intalnire a ministrilor de Externe a Ucrainei si Rusiei – Leonid Kozhar si Serghei Lavrov – nu este intamplator. Romania are pretentii pentru nordul Bucovinei. Asa ca pe langa reglementarea transnistreana nu este exclus ca Moscova si Kievul vor discuta si despre coordonarea eforturilor de lupta contra expansionismului romanesc”, scrie analistul politic, potrivit adevarul.ro.
Safonov este de parere ca va fi dificil pentru Rusia si Ucraina sa obtina rezultate impotriva “urmasilor lui Ion Antonescu”, intrucat Romania beneficiaza de aliati puternici precum UE, SUA si NATO.
“Trebuie sa spunem deschis: singurul mod de a scapa odata si pentru totdeauna de pericolul romanesc – aceasta este incetarea existentei statului roman si disparitia sa de pe harta politica a lumii”, afirma Safonov.
Analistul politic vorbeste si despre cum poate fi distrus statul roman. Acesta este de parere ca toate statele (Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova) care au avut de suferit din cauza Romaniei ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru “aceasta cauza nobila”.
Drept urmare, Moldova din teritoriul romanesc ar urma sa se uneasca cu Republica Moldova sau sa devina un stat independent, Ucraina ar incorpora regiunile unde locuiesc ucrainieni, iar Rusia ar putea institui un patronaj asupra minoritatii ruse din Romania.
Safonov considera ca Ungaria are tot dreptul sa preia “pamanturile sale istorie” (Transilvania), iar Bulgaria ar urma sa indexeze o parte din Dobrogea.
In acest fel, s-ar crea premise pentru restabilirea Valahiei, care ar putea reveni la monarhie, dar nu sub conducerea Regelui Mihai, mai precizeaza analistul politic.
Concluzia lui Safonov este la fel de “spectaculoasa”. El considera ca, astfel, Romania s-ar transforma din vanator in vanat, iar singura solutie pentru o viata mai linistita in regiune ar fi disparitia de pe harta lumii a statului roman.
Ați înțeles da? Noi am fost și suntem un neam de cotropitori. Noi am spulberat toate țările din jurul nostru. Da, am spulberat idioțenia statelor gen Ungaria, Rusia care doresc mai mult decât au.
Trebuie să recunosc că treaba cu Moldova din partea românească (ce mă?) care să devină stat independent, este extrem de amuzantă. De unde dracu apăreți mă? De unde și în ce direcție mergeți? Vreți Siberia? Vreți Vladivostok?  Davay, do svidaniya!

5 comments

 1. E putin trist-comic.
  Cred ca “analistul” moldovean eu un lingau ce vreau cateva favoruri din partea Rusia.
  Nu pot decat sa ma amuz la gandul ca inca mai exista astfel de fosile, cu o mentalitate stalinista.

  1. iti dai seama cat am ras eu. Si sunt multi lingai de astia, care pentru cateva ruble in plus, arunca perje de genul

   1. Seamana putin cu perioada comunista din Romani “O portocala in plus si voi scrie ce vrei”

 2. M-am enervat atat de tare cand am citit asta incat prefer sa ignore afirmatiile de genul asta ca altfel o iau razna. Poate ma bag in politica in curand :))

 3. Stați numai să încerce. Avem aliați pe țâgani.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: