Un like? Un cuc în brațe!

E o veșnică problemă pe facebook, e plin de fapt. Am mai scris acum 2 ani despre ea, dar vă aduc în temă, așa ca idee. Nu vreau să scriu iar despre. Anumiți indivizi, fac event-uri pe Facebook, event-uri care sună așa : primii 3 trilioane de utilizatori care dau like primesc câte o bară de Plutoniu. De aici, lumea like like peste like. Ăștia îs oameni care au descoperit internetul târziu, sau cocalari din zona metropolitană a Oneștiului (înțelegeți și voi gluma, da?) și ei chiar cred că vor câștiga.

Și scriam de lup, iar lupul e la ușă.(chiar acum am primit asta). Dar scap eu de voi, lasă, pornesc de oamenii idioți care îmi trimit asta.

Untitled

Perfect.

De ce m-am legat iar de prostia asta?

Uite așa. De azi, fac și eu un concurs de ăsta.

Primii 1.000.000 de oameni care îmi dau like la pagina blogului, primesc în mod gratuit un kilogram de ace de brad. Grăbiți-vă, oferta este în limita stocului disponibil!

Trebuie doar să dai like la pagina asta, să înviți toți șmecherii din lista ta și-ți garantez, cu mâna pe corason, că îți voi trimite un kilogram de ace de brad. 

Succes!

*Să vă uitați acolo să vedeți câți au dat like și going. Uite de aia aerul meu de superioritate(cum zicea o tanti pe aici, acum câteva zile).

3 comments

      1. Atunci nu particip. Mai degraba o tableta.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: