Top metode de sinucidere (2)

M-am gândit să mai scriu o parte din primul episod al sinuciderilor. Vreau să mai dau motiv de ceartă. Dacă v-a plăcut prima parte sau dacă ați încercat una din metodele mele super-mega-fantastice (idioților), atunci e cazul să citiți și partea 2.

1. Pretinde că ești arheolog. Începe să sapi, undeva, oriunde. Nu căra pâmăntul prea departe, ci lasă-l acolo pe malul săpăturii. După ce sapi destul, iar malul devine cât mai instabil, încearcă să lovești peretele săpături cât mai puternic. Și totul va părea un accident gen : un inidivid a început să sape după averea bunicii la el în grădină, dar nu s-a asigurat în privința malului, iar tot pământul s-a prăbușit peste el. În câteva secunde, ești mort.

2. Mașină vs Tren. Dacă ai mașină, sau cel puțin un carnet de șofer. Ieși la o plimbare scurtă. Du-te la ABC-ul de după colț și cumpără 2-3 țigări la bucată, o sticlă de ceva tare și mergi mai departe. Te oprești pe calea ferată și aștepți. Dar trebuie să ai grijă ca ruta de calea ferată să nu fie dezafectată. În fine, continuăm. Îți aprinzi o țigară, bei un gât, două, trei și aștepți. Încă un pont : să ai grijă ca locomotiva să izbească în partea în care ești. E mai sigur, că nah, la noi trenurile merg puțin mai încet. E o metodă bună, dar implică și ea riscurile ei.

3. Fă-ți un ceai. Există atâtea și atâtea plante otrăvitoare sau extrem de otrăvitoare. Câteva exemple : Leandru, Mătrăguna, Datura(Ciumafaie), Omagul, Tisa, Cucuta etc. etc. Dacă nu le găsești pe toate cele menționate mai sus, atunci poți lua doar câteva. Fă-ți un ceai din toate, așează-te confortabil în fotoliul tău și bea din fiertură. Aici e după gust. Se adaugă zahăr/zaharină/ miere, după gustul fiecăruia. E riscant, dar merită! Nu sânge, nu răni grave, nu nimic. Doar cedează ceva în tine.

4. Pistolul te rezolvă. Bine, da aici este după posibilități. Nu oricine își permite să achiziționeze un pistol. Prea multe hârtii, prea multe autorizații. Dar ca să scapi mai ieftin, caută omul care se ocupă cu așa ceva. Cumperi pe sub mână un pistol, câteva gloanțe și gata. Te duci și te încui undeva, îl proptești în tâmplă și tragi. Rareori au fost persoane care să trăiască după un astfel de act, așa că, eu garantez pentru asta.

5. KANAL D. Te așezi confortabil în fotoliul tău, pornești televizorul pe Kanal D și începi să te uiți la programele lor fabuloase. Dacă Kanal D nu te omoară, mai mult ca sigur sentimentul de scârbă/ură te va face să te arunci de la etaj sau să-ți tai o venă importantă.

*Notă : Sinuciderea NU este o soluție, repet, NU ESTE o soluție.

* Notă 2 : Chiar credeți că orice necaz de pe lumea asta trebuie să atragă după sine și sinuciderea? Încercați să vă gândiți înainte, înainte de a lua asemenea decizii.

*Notă 3 : Metodele de mai sus nu le recomand nimănui. Este doar un blog unde ne mai amuzăm și noi. Ești la liberă alegere. NU răspund pentru faptele nimănui. Dacă oricine de pe lumea asta, vrea să moară cu adevărat, pun pariu că nu caută pe google metode de sinucidere. Tocmai asta este toată treaba, de îmi permit să scriu cele de mai sus. De copii proști și pokemoni mi-e plin carul.

*Notă 4 : Viața e frumoasă. Îți merge rău acum? E aiurea? Dar poate viitorul îți rezervă ceva frumos, de ce să te omori? Merită? NU!

Hai să fiți sănătoși!

2 comments

  1. “Dacă oricine de pe lumea asta, vrea să moară cu adevărat, pun pariu că nu caută pe google metode de sinucidere.” pe bune? cum ramane cu premeditarea?

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: