Azi OTV, mâine tot!

Zilele trecute, postul de cioflingari pe numele său adevărat, OTV, a fost închis. Un fel de Poka, Do Svidaniya. Foarte bine, foarte frumos, 5lovitură sub centură. Dar dacă acolo era circul de pe lume în frunte cu circarul șef, Don Diaconescu, atunci de ce….

La ce vreau să ajung.

La noi la televizoare, prostie mai mare nu există. Nu, nu există prostie mai mare. Nu are cum să existe în altă parte așa ceva. Probabil că posturi idioate sunt pe tot globul, dar mai există un canal bun, unde poți vedea ceva calumea. La noi nu. La noi toate posturile au același tipar. Toate se bazează pe : Noi tolerăm prostia!

Așa că, după închiderea Otv-ului, aștept să fie închise și multe alte emisiuni, ca să nu zic posturi.

Capatos sau cum paștele mă-sii i se zice la emisiunea aia, Acces Direct, toate emisiunile de pe Kanal D, toate panaramele de pe Prima, unde  există chestii gen Mireasă pentru sluga mea. Emisiunile alea trebuiesc închise, gata, la gunoi cu ele. Vreți să fim civilizați? CNA-ul ăsta, în toată splendoarea lui, nu vede nimic? La Acces Direct este un fenomen straniu. La Capatos, la fel, o parodie de 12 noaptea.

Cultural nu mai emite, de ce? Pentru că toți oamenii se uitau la prostiile de pe alte posturi. Închideți toate zahanalele de genul celor de mai sus și apoi să vedeți oameni culți. Nu mai dați dreptul de a se face astfel de emisiuni.

De aia nu mă uit la TV și regret câteodata că-l deschid. Zilele trecute am văzut una din cele mai proaste spoturi publicitare.

La o margarină, se făcea reclamă foarte faină. Cum că margarina respectivă are grija de inima cui o mănâncă. Sunteți bolnavi mă? Cum d-zo să aibă grijă de inima ta? Atunci nu se mai numește margarină. Proști cu crengi.

Astea sunt lucruri mărunte, care pentru mine, tine și alții nu fac doi bani. Dar Gigel Buruiana din vârf de stâncă își bagă cablu și vedea toate  astea. Pentru el, e grav!

3 comments

  1. Mai incearca canale culturale: cum ar fi TVR Cultural 😀
    E singurul din Romania, nu?
    Gen: Made in Romania!

    1. pail Cultural nu mai emite

      1. Serios? Gata? Lau omorat si pe el? Pacat 😦

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: