Ce mai facem?

Am o viaţă interesantă. Îmi era dor sa mai scriu un post pe amărâtul ăsta de blog. Nici tastatura cu diacritice nu o mai cunosc :)). Revin la viaţa mea. Am o super viaţă. Şi credeţi-mă că aşa e. Vă mai aduceţi aminte de mine? Vă era dor de mine? Ştiu că da şi de asta am revenit puţin aici, să vă mai iubesc puţin :))

În mod normal, sunt scârbit de tot ce mă înconjoară. De tot trecutul meu, de toate persoanele care au trecut prin viaţa mea şi de majoritatea celor de acum. Sunt scârbit de sistem, de stat, de oraş, de tot:)… dar asta e totuşi destul de interesant.

Nu mai lucrez de aproximativ o lună şi asta e destul de ciudat. Fumez la fel de mult, beau foarte rar, cafeaua a rămas în meniu dar la concentraţie mai mare. Şi să ştiţi că nu mi-am vândut rinichiul ca să bag la casino, aşa cum se mai vehiculează :)) şi nici probleme cu cămătarii nu am. Sunt întreg depravaţilor :))! (să nu vă simţiţi jigniţi, dar voi ştiţi mai bine în ce fel îmi zâmbiţi).

Dar totuşi am observat nişte lucruri.

– Dacă eşti student în străinătate, eşti un guru şi nimic nu te poate opri din ascensiunea pe scara superbului imaculat. Nu, deci nimic nu te întrece. Nu contează ce studiezi acolo, poţi să faci şi Studiul şublerului, că tot un guru eşti. Şi începi să faci pe snaiu snaiului cu toată lumea, limba maternă îţi este vag cunoscută iar la adunările cu mai marii beţivani e musai să o arzi în limbi străine. Da, ştiu, sunt rău. Un guru al răului, reprezentantul răului absolut :)).

– Unii oameni nu trec peste nimic, dar peste absolut nimic.

– Nişte proşti au plecat în străinătate la muncă şi după ceva vreme au venit acasă. Toate bune şi frumoase până când au început să-şi impună un statut. Adică ei nu mai erau proştii ăia fără bac luat, nu, ei au fost doctori ingineri acolo unde au fost şi normal, nu te mai poţi adresa lor doar cu Hai noroc!.

Lista poate continua la nesfârşit.

Pai ce să vă zic eu pretenaşi? Poate încep uşor uşor să revin pe blog. Dar plm, e cam greu, am datorii de peste jumătate de miliard la cămătari, mi-e frică să ies din casă şi până la pâine, nu mi-am mai plătit curent+gaze+întreţinere etc de ceva vreme şi sigur am să fiu dat afară. Urmează să-mi vând un rinichi, poate aşa mai ies puţin din dificultăţi. Ce păcat de mine :)). Găozarii dracu!

Hai vă pup pe portofel!!

 

One comment

  1. ehe, a trecut ceva vreme!

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: