Refugiatul, xenofobul si ipocritul

Avem cu totii dreptul la opinie, așadar, voi scrie ce cred în legătură cu toți acești refugiați. Da, săracii…video-undefined-23674C2C00000578-662_636x358

Nu tot ce se prezintă în media e și adevărat. De undeva, totul se manipulează în așa fel încât să credem că acești oameni chiar provin din medii distruse de război, că acești oameni suferă pe drum și că săracii, da săracii, sunt persecutați la granița cu Ungaria. Poate da, unii chiar suferă și poate că da, unii chiar vin din teatre de război. Dar chiar toți?

Înainte să-mi arunci cu pietre în cap, citește până la capăt și apoi discutăm.

  1. Războiul din Siria : Războiul din Siria e început undeva în primăvara lui 2011. De atunci și până în aceasta vară câți refugiați au sosit în Europa? Știu, puțini. Dar brusc, au început să vină, să vină și iar să vină. În valuri. De ce așa brusc?
  2. Refugiații. Cine sunt acești refugiați? Ni se vinde în media cum că ar veni din Siria, Irak, Pakistan și că săracii au pătimit câte și mai câte. Câți dintre ei pot dovedi în acte că sunt chiar de acolo? Sunt câțiva care au acte și pot dovedi, dar restul? Sunt 70% bărbați, restu femei si copii. Nu vi se pare ceva anormal?
  3. Să sugem de unde e mai bine. În toată suferința lor, din toată sărăcia lor, din tot teatrul ăsta de război, vor să meargă în vest. Nu vor Grecia, Macedonia, Cipru, Rusia și așa mai departe. Nu, ei vor Austria, Germania și Suedia(și-au deschis granițele). Păi acolo ajutoarele sociale sunt destul de consistente. Serios acum, la ce naiba ai veni în România? Deși e infinit mai bine ca în țara lor, chipurile, măcinată de război, ISIS etc. Ceva iar nu se leagă.
  4. Jos Orban, Jos Ungaria! De ce toate televiziunile aruncă cu noroi în Ungaria? În Orban? Nu e normal să ai control la frontieră? Fiecare stat are dreptul să selecteze, cine trece și cine nu, cine staționează și cine nu. Exact ca într-un restaurant care își selectează clientela. La ce să-i lase, când ei distrug și lasă mormane de gunoaie pe unde trec? Când ei nu au urmă de respect pentru acei oameni care vor să-i ajute? Pentru ce? Sunteți siguri că ați văzut chiar toate imaginile de ieri, când armata a acționat cu tunurile de apă? Oare de ce au acționat?
  5. Vor drepturi. Treaba asta e teribil de amuzantă. Ce drepturi vrei să ai în țara mea? Cu ce sunt eu obligat să te ajut când tu te piși la propriu, pe religia, femeia și munca mea? Tu vi și faci scandal în casa mea când eu totuși te-am primit că deh, mi-a fost milă.
  6. Religia lor nu e religia noastră. Islamul nu are nici o legătură cu creștinismul. Că-s ei sunniți, kharigiți sau șiiți, toți islam e. Moderați sau nu, tot își apără religia. Noi, creștinii, am fost învățați să fim tolerați, să ne iubim aproapele și să ne ajutăm unii pe alții. Ei nu sunt așa. În cazul în care vor ajunge să facă o comunitate majoritară în Europa, atunci chiar vom putea spune adio creștinismului. Ei nu tolerează altceva înafara de islam. Culmea, au o problemă între ei deși au aceeși religie.

*Stăteam la o vorbă cu câțiva amici iar printre ei era un arab. Moderat spunea el și tot spunea că el nu face atentate, că el iubește pe toată lumea, că nu are nimic cu absolut nimeni. Când au început să discute despre creștinism, din tot omul ăla iubitor a ajuns să….. Asta așa, ca o paranteză.

Nu cred că toți acești oameni au fugit de tragedii și catastrofe. Nu. Majoritatea au haine de firmă, telefoane inteligente și tablete. Mulți dintre ei au plătit bani frumoși să ajungă în Europa. Ok, de unde atația bani? Dacă tot e atât de rău în țara din care ai fugit, de ce alegi Europa? De ce nu se duc în Arabia Saudită, Kuweit, Emirate sau China? Ați ghicit de ce.

Este o criză practic, la nivel european. Nimeni nu știe ce să facă și cum să gestioneze tot traficul de refugiați. Dar practic, nu se vrea. Să fim serioși acum. Poți instaura legea marțială și apoi nimeni nu mai vine, nimeni nu mai calcă, nimeni nu mai face scandal că nu e lăsat în Europa.

Acești oameni sunt aici să destabilizeze Europa și să islamizeze Europa. Nimic mai mult. Nu fiți încuiați, gândiți! În iarnă erați Je suis Charlie iar acum vai săracii. Câtă ipocrizie e în treaba asta?

Și nu știu cât de xenofob sau rasist este acest articol, dar pot spune că sunt xenofob. Sunteți liberi să-mi săriți în cap.

Zi-mi ce ai pe suflet !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: